ZI Investicije d.o.o.
ZI Investicije d.o.o. | Gradbeno podjetje

  • energetske sanacije stavb in večstanovanjskih objektov,
  • fasade,
  • adaptacije, rušitvena dela,
  • novogradnje, gradnje pasivnih in nizkoenergetskih stavb,
  • ostala gradbena dela.

  Pošlji povpraševanje   Nasvet strokovnjaka

Smo podjetje, ki se ukvarja z gradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov, adaptacijami, rušitvami, energetskimi sanacijami fasad… Gradimo pasivne in nizkoenergijske stanovanjske objekte.

Vodilo in cilj podjetja sta v kakovostni gradnji, zaključkih na rok, predvsem pa poskrbimo, da dela potekajo tako, da  ne povzročamo nepotrebnega stresa investitorju.

GRADNJA NIZKOENERGIJSKIH IN PASIVNIH HIŠ

Nizkoenergijska je tista hiša, ki za svoje ogrevanje porabi med 15 kwh/(m2a) pa do 30 kwh/(m2a).  Če ste se odločili za gradnjo v tem standardu, vam lahko ponudimo kvalitetno izvedbo vseh obrtniških in gradbenih del. Pasivna hiša pa je hiša, ki porabi za ogrevanje ali hlajenje manj kot 15 kwh/(m2a). Lahko naredite dobro ali pa slabo pasivno hišo. Dobro narejena pasivna hiša nima toplotnih mostov - je pravilno izolirana in na testu zrakotesnosti dosega zahtevane kriterije. Seveda pa je potrebno izpolniti še cel kup kriterijev kot so: pravilna toplotna prevodnost vgrajenih elementov U, primerna zasteklitev z pravim Uw , ... Vsi ti parametri so pomembni seveda tudi iz vidika pridobivanj subvencij Eko sklada. Če jih ne dosežete niste upravičeni do le te. Zaradi tega smo se v podjetju ZI Investicije pridružili Konzorciju pasivna hiša, z namenom, da gradimo dobre pasivne hiše za vas, in da lahko uživate v toplini svojega dela brez nepotrebnih reklamacij in slabe volje. Da pa bo zgrajena hiša dobra pasivna hiša je potrebno skrbno načrtovanje in pazljivo izbiranje izvajalcev. Na tem področju lahko pokažemo številne reference.

ENERGETSKA SANACIJA OBJEKTOV, FASADE

Zahteve po učinkoviti rabi energije predvidevajo tudi energetsko sanacijo objektov. Ti so lahko enostanovanjski ali pa večstanovanjski - bloki. V podjetju ZI Investicije d.o.o. se ukvarjamo z izvajanjem le teh.  Energetska sanacija mora biti izvedena kvalitetno saj le tako lahko upravičimo nastale stroške. Zasnovana mora biti pazljivo, tako, da so dela, ko se začnejo narejena hitro in pa seveda kvalitetno. Fasada nudi hiši toplotno izolacijo, seveda pa naredi hišo čisto drugačno - jo polepša. Iz obeh vidikov je pomembno, da je kvalitetno narejena, v sodelovanju z različnimi proizvajalci fasadnih materialov vam zato nudimo različne izvedbe fasad.

ADAPATCIJE, RUŠITVENA DELA

V podjetju ZI investicije d.o.o. opravljamo različne adaptacije. Lahko se adaptira samo kopalnica, poruši nadstropje hiše ali pa zamenja samo streha. V našem podjetju nudimo izvedbo vseh obrtniških in gradbenih del.

GRADNJA KLETI ALI TEMELJNIH PLOŠČ ZA MONTAŽNE HIŠE

Za investitorje, ki so se odločili za montažno gradnjo, je še vedno potreben izvajalec, kateri bo zgradil klet. V našem podjetju vam nudimo tudi to storitev, če pa še nimate izvajalca za zemeljska dela, lahko poskrbimo tudi za to.Tudi montažne hiše potrebujejo temelje na katerih stojijo.

Bodite brez skrbi, vse se uredi, vse zgradi.

 

 

 

 

ZI Investicije d.o.o.


Gradbeno podjetje


Videm 53, 1262 Dol pri Ljubljani
031 504 288, 041 625 224


info@zi-investicije.si


http://www.zi-investicije.si


SI19070381


2221098000


SI56 3000 0001 3048 864